2009. június 17., szerda

...érettségi elött egy nappal kaptam ezt....:)

„Nem számít, hogy hol vagy ebbe a pillanatban; ha még nem találtad meg Isten életedre vonatkozó tervét, akkor hagyd abba, amit csinálsz, és kezdd el azt keresni! Nincs semmi értelme a múltba vagy a jelenben, amit Ö ne tudna használni. Talán eltértél az iránytól; időnként mindannyiunkkal megtörténik. Olvasd el azoknak a történetét, akiket Isten használt, és rá fogsz jönni, hogy bizony ők is elszúrták olykor. Ez tulajdonképpen hozzátartozik a tanulási folyamathoz.

Amikor bömbőlve és rúgkapálva világra jövünk, egyikünk sem tudja pontosan, hogy mit is kellene kezdenünk az életünkkel. Ez rendben is van. Csak kezdd onnan, ahol éppen vagy!Amikor Isten ez életedet pályára állítja, akkor azzal kezdi, hogy a remény érzését adja neked. Cak az Istentől kapott remény fog megtartani a nehéz időkben. Talán azon tűnődsz: „El fogok-e jutni valaha is oda, ahol lennem kéne?” Ha ma így érzel, olvasd el ezekat a szavakat, amelyeket Isten emberek olyan csoportjának mondott, akik az utóbbi 70 évüket a babiloni fogságban töltötték, annak következtében, hogy helytelenül tettek dolgokat:
„Tudom, hogy mit teszek. Már mindent elterveztem - azt , hogy gondoskodom rólatok, hogy nem hagylak el titeket, hogy azt a jövőt adom nektek, amit reméltek. Ha hívtok engem, ha hozzám jöttök, és imádkoztok hozzám, akkor meghallgatlak. Ha kerestek, meg fogtok találni. Igen, ha tényleg komolyan gondoljátok, hogy meg akartok találni engem, és ezt mindennél jobban akarjátok, akkor gondom lesz rá, hogy ne érjen benneteket csalódás…megváltoztatom a dolgokat értetek"(Jeremiás 29:11-14 TM) És ezek a szavak Isten szájából hangzanak el a te füled számára!”

2 megjegyzés: